РЕЗУЛТАТИ ОД ОДРЖАНИ ИСПИТИ

          ПРЕГЛЕД НА ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТ ОД ДАТУМ:  
     
 
ДатумВремеТип на испитЛокацијаРезултати од испит
25.02.202108:30Теоретски дел(теорија) Прилеп Резултати
25.02.202110:40Теоретски дел(теорија) Прилеп Резултати
25.02.202109:35Теоретски дел(теорија) Прилеп Резултати
25.02.202111:45Теоретски дел(теорија) Прилеп Резултати
25.02.202112:50Теоретски дел(теорија) Прилеп Резултати
25.02.202108:30Втор практичен дел(град) Битола Резултати
25.02.202108:31Втор практичен дел(град) Битола Резултати
25.02.202108:32Втор практичен дел(град) Битола Резултати
25.02.202114:15Втор практичен дел(град) Прилеп Резултати
25.02.202108:31Втор практичен дел(град) Прилеп Резултати
25.02.202108:30Втор практичен дел(град) Прилеп Резултати
25.02.202109:30Втор практичен дел(град) Прилеп Резултати