РЕЗУЛТАТИ ОД ОДРЖАН ИСПИТ
Тип на испитПракт. дел - Град
Локација(град) Прилеп
Датум14.10.2021
Време14:00

Р.бр.Бр. досиеИме, име на родител и презимеГрадАвтошколаКатегоријаРезултат
11613/2021Симона Ратко СтојаноскаПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБНе положил
22021/2021Бахар Беадин РустемоскаКрушевоДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБНе положил
32029/2021Фросина Кире БогданоскаПрилепДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБНе положил