РЕЗУЛТАТИ ОД ОДРЖАН ИСПИТ
Тип на испитТеоретски дел
Локација(теорија) Прилеп
Датум14.10.2021
Време11:45

Р.бр.Бр. досиеИме, име на родител и презимеГрадАвтошколаКатегоријаРезултат
12692/2021Петар Благоја ТрајкоскиПрилепДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБПоложил
22693/2021Јован Томислав ВујасиновиќПрилепДПТУ„Авто Школа Прима 2019 ДООЕЛБПоложил
32694/2021Методија Марјан ДамескиПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБПоложил
42697/2021Христина Петре ПетрескаПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
52696/2021Марија Александар БоцескаПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
62698/2021Ивица Љупче ДимоскиПрилепДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБПоложил
72700/2021Катерина Никола МојсоскаПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБНе положил
82701/2021Таип Мерсад РустемоскиКрушевоСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
92702/2021Христина Даре СмоквоскаПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБПоложил
102557/2021Благоја Здравко КонсулоскиПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБПоложил
112704/2021Филип Игор ФилипоскиПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
122706/2021Сафет Дилавер ШерифоскиПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБНе положил
131812/2021Христина Ристе КатмероскаПрилепДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБНе положил