РЕЗУЛТАТИ ОД ОДРЖАН ИСПИТ
Тип на испитТеоретски дел
Локација(теорија) Прилеп
Датум14.10.2021
Време09:35

Р.бр.Бр. досиеИме, име на родител и презимеГрадАвтошколаКатегоријаРезултат
1184/2021Христијан Војне ПупуноскиПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПЦПоложил
22661/2021Александра Зоран ЗојческаПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
32509/2021Јасмина Стојан ТрајкоскаПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБНе положил
42668/2021Мартин Слободан ВидевскиПрилепДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБПоложил
52558/2021Христина Петре БошескаПрилепДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБПоложил
62510/2021Енис Менан ФазлиоскиПрилепДПТУ„Авто Школа Прима 2019 ДООЕЛБПоложил
72503/2021Џенита Џевид АрифоскаКрушевоДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБПоложил
82559/2021Мунир Асан СалиоскиПрилепДПТУ„Авто Школа Прима 2019 ДООЕЛБНе положил
92130/2021Исмаил Мустафа АлиуПрилепА.Ш.„АР-ДИ“ СкопјеБПоложил
101904/2021Христијан Благојче БогескиКрушевоДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБНе положил
112674/2021Јулијана Петре СтојаноскаКрушевоДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБНе положил
122675/2021Петар Рубинчо ПресилскиПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
132676/2021Мери Милан СпиркоскаПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБНе положил