РЕЗУЛТАТИ ОД ОДРЖАН ИСПИТ
Тип на испитТеоретски дел
Локација(теорија) Прилеп
Датум14.10.2021
Време08:30

Р.бр.Бр. досиеИме, име на родител и презимеГрадАвтошколаКатегоријаРезултат
12650/2021Христијан Миле СмилескиКрушевоДООЕЛ„Млад возач“Прилеп БПоложил
22651/2021Даниел Гоце МаркоскиПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБНе положил
32652/2021Ангелина Зоран ЈованоскаПрилепДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБНе положил
42653/2021Теодора Саше ПетрескаПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБПоложил
52654/2021Емине Алија ИсмаилефендиоскаПрилепДПТУ„Авто Школа Прима 2019 ДООЕЛБПоложил
61588/2021Мартин Синиша ЛозаноскиМакедонски БродА.Ш.„Визион-Мотив“ КичевоБПоложил
72409/2021Ертан Саткија ЕлмазоскиКрушевоДПТУ„Авто Школа Прима 2019 ДООЕЛБНе положил
82655/2021Матеј Пеце ТопалоскиПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
92656/2021Мелани Благоја АнѓелескаПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
102657/2021Ајла Сенад БроњаПрилепДООЕЛ„Млад возач“Прилеп БПоложил
112658/2021Емина Хамдија ФератПрилепДПТУ„Авто Школа Прима 2019 ДООЕЛБПоложил
122659/2021Фросина Илчо ТрајкоскаПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБПоложил
132660/2021Марија Игорче ЈошескаПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБПоложил