РЕЗУЛТАТИ ОД ОДРЖАН ИСПИТ
Тип на испитПракт. дел - Полигон
Локација(полигон) Прилеп Безбедност
Датум22.07.2021
Време08:30

Р.бр.Бр. досиеИме, име на родител и презимеГрадАвтошколаКатегоријаРезултат
11679/2021Јулијана Лазо СтојановскаПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБПоложил
21473/2021Мартина Роберт СтојаноскаМакедонски БродДООЕЛ„Млад возач“Прилеп БПоложил
31575/2021Џанан Асан УсеиноскаКрушевоСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБНе положил
41727/2021Филип Љубе ПројческиПрилепДПТУ„КЕН АМ„увоз-извоз ДООЕЛ ПрилепБНе положил
51418/2021Викторија Илчо КопаноскаПрилепА.Ш„АМД-ПРИЛЕПЕЦ“ ПрилепБПоложил
6998/2021Александра Петре ЈанескаПрилепДПТУ Евро-Кар Дооел-ПрилепБНе положил
7497/2021Моника Милојко ШутескаПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБПоложил
81248/2021Сара Кире МојсоскаПрилепСмарт Дооел СкопјеБНе положил
9919/2020Петар Јован ЃуроскиПрилепДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБПоложил
101561/2021Горан Дано ЗдравескиМакедонски БродДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБНе положил
111730/2021Билјана Петре ЈованоскаПрилепДПТУ„КЕН АМ„увоз-извоз ДООЕЛ ПрилепБНе положил
121005/2021Александар Наум АцескиКрушевоСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
131643/2021Мухамед Аднан ВелиоскиПрилепДПТУ Евро-Кар Дооел-ПрилепБПоложил
141390/2021Анета Радојко АврамоскаПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
151571/2021Константин Жарко СтеваноскиПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
161134/2020Зоран Миле НаумоскиПрилепДООЕЛ„ЗЕБРА ПЛУС“ПрилепБПоложил
171669/2021Шедисен Шефит ЛатифоскиМакедонски БродА.Ш.„Семафор-АБЦ“-КичевоБПоложил
18139/2021Кристијан Игор ДимоскиПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепЦПоложил
191622/2021Гоце Среќко ЈакимовскиПрилепДПТУ„Авто Школа Прима 2019 ДООЕЛБПоложил
201135/2021Дарко Благојче КрстескиКрушевоСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
211813/2021Мерџан Муса СадикоскаПрилепДПТУ„Авто Школа Прима 2019 ДООЕЛБПоложил
221788/2021Верица Гоце АнѓелкоскаПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
231663/2021Валентин Горан ИлиевскиПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБПоложил
241783/2021Марија Горанчо ПетрескаПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБНе положил
251670/2021Антонио Злате ПројческиПрилепДООЕЛ„Млад возач“Прилеп БПоложил
261318/2021Мартина Киро КочоскаПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
271734/2021Давор Виктор РистескиПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил