РЕЗУЛТАТИ ОД ОДРЖАН ИСПИТ
Тип на испитТеоретски дел
Локација(теорија) Прилеп
Датум22.07.2021
Време14:45

Р.бр.Бр. досиеИме, име на родител и презимеГрадАвтошколаКатегоријаРезултат
11819/2021Марија Влатко ТодескаПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
21816/2021Николче Кирил ЈовческиПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБНе положил
31818/2021Леонардо Марјан МицескиПрилепДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБПоложил
41815/2021Николче Трајан ТалескиПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБПоложил
51822/2021Тодорка Блаже СтеваноскаПрилепДПТУ„Авто Школа Прима 2019 ДООЕЛБНе положил
61823/2021Рамадан Кадриџемил ИбоскиПрилепДПТУ„Авто Школа Прима 2019 ДООЕЛБПоложил
71824/2021Бојан Драгослав ЦветковскиПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБПоложил
81825/2021Исније Муфит АсаниКрушевоДПТУ„Авто Школа Прима 2019 ДООЕЛБПоложил
91625/2021Теона Игор НеделкоскаПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
1037/2021Дарио Јорданчо БогескиПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепАМПоложил
111826/2021Живко Гоце СтојаноскиМакедонски БродСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБНе положил
121790/2019Петар Рубинчо ТалескиПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБНе положил