РЕЗУЛТАТИ ОД ОДРЖАН ИСПИТ
Тип на испитТеоретски дел
Локација(теорија) Прилеп
Датум22.07.2021
Време12:35

Р.бр.Бр. досиеИме, име на родител и презимеГрадАвтошколаКатегоријаРезултат
11845/2021Јасна Гоце ТемелковПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБПоложил
2141/2021Иса Фадил АдемоскиПрилепДПТУ„Авто Школа Прима 2019 ДООЕЛЦПоложил
31627/2021Мирза Селман КаришикПрилепДПТУ„Авто Школа Прима 2019 ДООЕЛБНе се појавил
41683/2021Антонио Рубинчо ТрчкоскиПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБПоложил
51849/2021Методија Тасе ТрајкоскиПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
61856/2021Негица Живорад ТемелкоскаПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБПоложил
7142/2021Михаил Стефан ДимитровПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПЦНе положил
81861/2021Катерина Васил БончаноскаКрушевоДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБПоложил
91462/2021Леонид Горан ДургутоскиПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБНе положил
101866/2021Елена Борче ХристоскаПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
111867/2021Анастас Јани МајаКрушевоСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
121868/2021Мартин Слободан КрстескиМакедонски БродА.Ш.„Банкина“ СкопјеБПоложил
131870/2021Стефан Горанче СтојановскиПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБПоложил