РЕЗУЛТАТИ ОД ОДРЖАН ИСПИТ
Тип на испитПракт. дел - Град
Локација(град) Прилеп
Датум11.06.2021
Време08:32

Р.бр.Бр. досиеИме, име на родител и презимеГрадАвтошколаКатегоријаРезултат
1946/2021Шпреса Сатки МерсимиПрилепА.Ш.„АР-ДИ“ СкопјеБНе положил
227/2021Душко Благоја КочоскиПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПЦПоложил
3741/2021Филип Жарко ВелескиПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБНе положил
41053/2021Леонардо Зоре МладеновскиПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБНе положил
51093/2021Идавер Илфан АрсланоскиПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБНе положил
61111/2021Александар Живко ВелкоскиПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБНе положил
72288/2020Јована Тони ИловскаПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБНе положил
8616/2021Бојан Зоран ПетрескиПрилепДООЕЛ„Млад возач“Прилеп БНе положил
941/2021Младен Гоце НонескиПрилепДООЕЛ„ЗЕБРА ПЛУС“ПрилепЦЕНе положил
102329/2020Валерија Здравко МаркоскаМакедонски БродM22 M22 Дооел,СкопјеБНе положил
111476/2020Наташа Илија СмоквоскаПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил