РЕЗУЛТАТИ ОД ОДРЖАН ИСПИТ
Тип на испитПракт. дел - Град
Локација(град) Прилеп
Датум11.06.2021
Време08:30

Р.бр.Бр. досиеИме, име на родител и презимеГрадАвтошколаКатегоријаРезултат
1714/2021Васе Тони ЦветкулескаПрилепДООЕЛ„БЕЗБЕДНОСТ“ ПрилепБНе положил
2830/2021Николче Тони ТалевскиПрилепА.Ш.„ЈОЛЕ“ ОхридБНе положил
367/2021Александар Смиле ЦрнескиПрилепДПТУ„Авто Школа Прима 2019 ДООЕЛЦПоложил
41052/2021Марија Љупчо ПетрескаПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБНе положил
52105/2020Васе Илија СтојаноскаПрилепДПТУ Евро-Кар Дооел-ПрилепБНе положил
61395/2020Анастасија Мартинче ГрашескаКрушевоДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБНе положил
799/2021Антонио Димче ИваноскиПрилепДПТУ„Авто Школа Прима 2019 ДООЕЛЦНе положил
81120/2021Мелиса Нуртен ЗеќироскаМакедонски БродА.Ш.„Тимони Груп“ КичевоБПоложил
9738/2021Андреј Зоран ДимовПрилепДПТУ„КЕН АМ„увоз-извоз ДООЕЛ ПрилепБПоложил
101200/2021Билјана Благоја АнгелескаПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБНе положил
111194/2021Елеонора Димче НиколоскиПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБНе положил