РЕЗУЛТАТИ ОД ОДРЖАН ИСПИТ
Тип на испитТеоретски дел
Локација(теорија) Прилеп
Датум08.04.2021
Време10:05

Р.бр.Бр. досиеИме, име на родител и презимеГрадАвтошколаКатегоријаРезултат
1770/2021Дениз Нуретин СефероскиМакедонски БродДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБПоложил
22785/2020Влатко Борис ТашкоскиПрилепДООЕЛ„Млад возач“Прилеп БНе положил
3783/2021Антонио Ѓорѓија ЃорескиПрилепДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБПоложил
4786/2021Сањињ Кемал ФазлиќПрилепДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБПоложил
5787/2021Горан Сребре АтанасоскиПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
61514/2020Ангела Цане ПридаенкоскаПрилепДООЕЛ„Млад возач“Прилеп БНе положил
7789/2021Давид Рубинчо ВезироскиПрилепСТАРТ-ЕДЕН ДООЕЛ ПРИЛЕПБПоложил
81118/2015Муамер Гафур СинаноскиПрилепДООЕЛ„ФОРМУЛА-НОВА“ПрилепБНе положил
9790/2021Симона Тоде НиколоскаПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБНе положил
10704/2021Дејан Киро ТрајкоскиПрилепДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБНе положил
11791/2021Благица Златко ТемоваКавадарциА.Ш.„Безбедност Македонка ДООЕЛ“ КавадарциБПоложил
12792/2021Александар Звонко АџиоскиПрилепДООЕЛ„ФОРМУЛА-НОВА“ПрилепБНе положил
132446/2020Христијан Зоран ДичоскиПрилепДОВДСУ Авто Школа Формула еден ДООБПоложил