РЕЗУЛТАТИ ОД ОДРЖАН ИСПИТ
Тип на испитТеоретски дел
Локација(теорија) Ресен
Датум01.07.2020
Време10:40

Р.бр.Бр. досиеИме, име на родител и презимеГрадАвтошколаКатегоријаРезултат
13058/2019Аријан Јашар ИсмаиловРесенДООЕЛ„АВТО ОЛИ АС-РЕСЕН“ РесенБПоложил
2606/2020Билјана Васко ЃоргиоскаРесенДООЕЛ„АВТО ОЛИ АС-РЕСЕН“ РесенБПоложил
3608/2020Наташа Радомир ЗузаровскаРесенДОВУ„АВТО ШКОЛА“ Здружение на возачи РесенБПоложил
41120/2020Мимоза Крсте КотларовскаРесенДОВУ„АВТО ШКОЛА“ Здружение на возачи РесенБПоложил
53026/2019Дарко Владо МиxајловскиРесенДОВУ„АВТО ШКОЛА“ Здружение на возачи РесенБПоложил
6924/2020Бети Јовче ГроздановскаРесенДОВУ„АВТО ШКОЛА“ Здружение на возачи РесенБПоложил
7104/2020Христијан Љубе ТасевскиРесенДОВУ„АВТО ШКОЛА“ Здружение на возачи РесенБПоложил
82303/2018Филип Гоце МакедонскиРесенДООЕЛ„АВТО ОЛИ АС-РЕСЕН“ РесенБНе положил