РЕЗУЛТАТИ ОД ОДРЖАН ИСПИТ
Тип на испитТеоретски дел
Локација(теорија) Ресен
Датум01.07.2020
Време09:35

Р.бр.Бр. досиеИме, име на родител и презимеГрадАвтошколаКатегоријаРезултат
11115/2020Ана Марија Сашо АнгелевскаРесенДООЕЛ„АВТО ОЛИ АС-РЕСЕН“ РесенБПоложил
21119/2020Дритон Дитар ШемовскиРесенДТТУ„Алфа Авто Школа“ ДООЕЛ увоз-извозБПоложил
31123/2020Катерина Јово РистевскаРесенДООЕЛ„АВТО ОЛИ АС-РЕСЕН“ РесенБПоложил
41128/2020Дејан Леонид СтоиловскиРесенДТТУ„Алфа Авто Школа“ ДООЕЛ увоз-извозБПоложил
51127/2020Алтај Аднан АбдуловскиРесенДООЕЛ„АВТО ОЛИ АС-РЕСЕН“ РесенБПоложил
61132/2020Јованчо Љупчо ДочовскиРесенДООЕЛ„АВТО ОЛИ АС-РЕСЕН“ РесенБНе положил
71149/2020Алберт Скендер РушитиРесенДООЕЛ„АВТО ОЛИ АС-РЕСЕН“ РесенБПоложил
81150/2020Екрем Роберт ЉаовскиРесенДООЕЛ„АВТО ОЛИ АС-РЕСЕН“ РесенБПоложил