РЕЗУЛТАТИ ОД ОДРЖАН ИСПИТ
Тип на испитТеоретски дел
Локација(теорија) Ресен
Датум01.07.2020
Време08:30

Р.бр.Бр. досиеИме, име на родител и презимеГрадАвтошколаКатегоријаРезултат
11094/2020Ардит Шптим АзизиРесенДОВУ„АВТО ШКОЛА“ Здружение на возачи РесенБПоложил
21095/2020Панде Ќиро ДимоскаРесенА.Ш.„Тримоски“-СкопјеБПоложил
31099/2020Артон Џавид АдемовскиРесенДОВУ„АВТО ШКОЛА“ Здружение на возачи РесенБПоложил
41104/2020Ѓорги Сашо НечовскиРесенДОВУ„АВТО ШКОЛА“ Здружение на возачи РесенБПоложил
51106/2020Томче Владо БлажевскиРесенДОВУ„АВТО ШКОЛА“ Здружение на возачи РесенБПоложил
61110/2020Благојче Александар ПавлоРесенДОВУ„АВТО ШКОЛА“ Здружение на возачи РесенБПоложил
71112/2020Вјолца Блерим РустемиРесенДОВУ„АВТО ШКОЛА“ Здружение на возачи РесенБПоложил
81102/2020Махир Муџаит ИбраимРесенДОВУ„АВТО ШКОЛА“ Здружение на возачи РесенБНе положил