РЕЗУЛТАТИ ОД ОДРЖАН ИСПИТ
Тип на испитПракт. дел - Град
Локација(град) Прилеп
Датум01.07.2020
Време08:30

Р.бр.Бр. досиеИме, име на родител и презимеГрадАвтошколаКатегоријаРезултат
1637/2020Јорданчо Сашо ЃорѓиоскиПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБПоложил
256/2020Марио Илија ЦинцароскиПрилепДПТУ Евро-Кар Дооел-ПрилепБНе положил
350/2020Исмет Исмаил МифтарПрилепДООЕЛ„ЗЕБРА ПЛУС“ПрилепЦПоложил
4200/2020Давид Драганчо ПупалескиПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБНе положил
5159/2020Кирил Владимир ПетрескиПрилепДПТУ Евро-Кар Дооел-ПрилепБПоложил
6766/2020Леонид Љупчо РадескиПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБНе положил
7656/2020Михаела Славчо МаркоскаПрилепА.Ш„АМД-ПРИЛЕПЕЦ“ ПрилепБНе положил
8139/2020Катерина Зоран СтојаноскаПрилепДПТУ„Авто Школа Прима 2019 ДООЕЛБНе положил
9402/2020Рамадан Јашко МуслиоскиПрилепА.Ш.„Рели 2006“ ПрилепБНе положил
10740/2020Даниел Миле ВељаноскиПрилепДПТУ„Авто Школа Прима 2019 ДООЕЛБНе положил
11531/2020Ева Гоце ГрозоскаПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБПоложил
12187/2020Давор Миле ЦрвенкоскиПрилепДПТУ „СЕМАФОР НОВА“ ДООЕЛ ПрилепБНе положил